Höşmerim Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 200 g kaymak 2 su bardağı süt 1 su bardağı+ 2 yemek kaşığı un 1/2 su bardağı toz şeker 2... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
İrmik Bulamalı Tatlı Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: Hamuru için: 2 adet yumurta 1/2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ayçiçek yağı 2 yemek kaşığı margarin 1... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kaymaklı Tatlı Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 3 adet hazır yufka Yufka katlarını yağlamak için: 100 gram tereyağı İçi için: 1 1/2 su bardağı süt 3 yemek... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Künefe Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 500 g tel kadayıf 150 g tuzsuz beyaz peynir 100 g eritilmiş tereyağı Şerbeti için: 3 su bardağı toz şeker... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Peynir Tatlısı Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 500 gr tuzsuz peynir 4 adet yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik 1 paket kabartma tozu Şerbeti... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Zerde Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1/4 su bardağı pirinç Pirinçleri haşlamak için: 2 su bardağı su Zerdeyi hazırlamak için: 4 su bardağı su 1 su... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Vişneli Revani Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı margarin 1/3 su bardağı irmik 7 adet yumurta 4 su bardağı toz şeker... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Sarma Kadayıf Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Yapılışı: Tatlının şerbetini hazırlamak için; Tencerede suyu ve toz şekeri, şeker eriyene kadar karıştırın. Bir kâse içerisinde kadayıfı elinizle diterek açın.... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Peynirli İrmik Helvası Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 50 gr tereyağı 50 ml zeytinyağı 320 gr irmik 600 ml süt 300 gr toz şeker 200 gr tuzsuz dil... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Zılbıt (Hodan) Yayınlanan: 26. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 500 gr zılbıt (hodan) 200 gr sucuk 1 orta boy soğan 2 yemek kaşığı ay çiçek yağı 1 yemek kaşığı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kabuklu Fasulye Yayınlanan: 26. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 300 gr kurutulmuş fasulye 100 gr haşlanmış kuru fasulye 50 gr bulgur 1 adet soğan ½ demet maydanoz 2 yemek... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kara Lahana Sarması Yayınlanan: 26. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 adet orta boy sarmalık kara lahana İç harcı için: 4 yemek kaşığı ay çiçek yağı 1,5 su bardağı pirinç... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0