Mantı Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: Hamuru için: 500 g un 3 adet yumurta 1 su bardağı su 1/2 tatlı kaşığı tuz İç harcı için: 250... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Denizli Mantısı Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: Krep İçin: 1 1/2 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 adet yumurta 1 su bardağı su 1 tatlı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Sigara Böreği Yayınlanan: 8. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 360 gr üçgen yufka (24 tane) 250 gr beyaz peynir (%45 yağlı) 1 yumurta 1/2 demet ince kıyılmış maydanoz 300... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Yanıç Yayınlanan: 19. Kasım 2019 By: baktatadmin MALZEMELER Hamuru için: 2 su bardağı un 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 1/2 su bardağı ılık su İç harcı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Su Böreği Yayınlanan: 17. Mayıs 2019 By: baktatadmin MALZEMELER 1 kg un 1 su bardağı süt 3 adet yumurta 400 gr beyaz peynir 6 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0