Peynirli İrmik Helvası Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 50 gr tereyağı 50 ml zeytinyağı 320 gr irmik 600 ml süt 300 gr toz şeker 200 gr tuzsuz dil... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Bomba Yayınlanan: 26. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 300 gr un 1 tatlı kaşığı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı ½ çay... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Lokma Yayınlanan: 26. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 3 su bardağı un 2 su bardağı ılık su 1 paket instant maya 1 yemek kaşığı toz şeker 2.5 su... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Nevzine Yayınlanan: 26. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 5 su bardağı un 250 gr tereyağı 1,5 su bardağı ceviz 3 çorba kaşığı tahin 3 çorba kaşığı yoğurt 1... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kadayıf Dolması Yayınlanan: 24. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 600 gram taze tel kadayıf 2 su bardağı ceviz içi Bulamak için; 6 yumurta 1 su bardağı süt 1 paket... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Peynir Helvası Yayınlanan: 23. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 kg tuzsuz koyun peyniri 1 su bardağı irmik ½ kg toz şeker 1 yumurtanın sarısı Yapılışı: Geniş tabanlı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Cevizli İncir Tatlısı Yayınlanan: 20. Kasım 2019 By: baktatadmin MALZEMELER 1 kg kuru incir 150 gram ceviz içi 2 su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı soğuk su 1 adet... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Künefe Yayınlanan: 17. Mayıs 2019 By: baktatadmin MALZEMELER 500 gr tel kadayıf 150 gr tuzsuz beyaz peynir 100 gr eritilmiş tereyağı Şerbeti için: 3 su bardağı toz şeker... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Tel Kadayıf Yayınlanan: 17. Mayıs 2019 By: baktatadmin MALZEMELER 500 gr tel kadayıf 2 yemek kaşığı pekmez 3 yemek kaşığı tereyağı 1,5 su bardağı ceviz içi Şerbeti için: 4... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Baklava Yayınlanan: 17. Mayıs 2019 By: baktatadmin MALZEMELER 1 paket hazır baklava yufkası 2 paket margarin ya da tereyağı 2 su bardağı ceviziçi (rendelenmiş ya da iri dövülmüş)... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0