Badem Ezmesi Yayınlanan: 29. Mayıs 2020 By: baktatadmin Malzemeler : 500 gr çiğ badem 300 ml su 170 gr toz şeker Yapılışı : Suyu ve şekeri geniş bir sos... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kaymaklı Ekmek Kadayıfı Yayınlanan: 15. Nisan 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 hazır ekmek kadayıfı 1 su bardağı su Şerbeti için: 6 su bardağı toz şeker 6 su bardağı sıcak su... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kemalpaşa Tatlısı Yayınlanan: 18. Mart 2020 By: baktatadmin Malzemeler: Hamur için: 1 su bardağı un 1 yumurta 1 çay bardağı irmik 1 çay bardağı ay çiçek yağı 250 gr... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kayısı Tatlısı Yayınlanan: 1. Mart 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 25 adet kuru kayısı 2 su bardağı sıcak su 25 tane ceviz içi Şerbeti için: 1 su bardağı toz şeker... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Zingil Yayınlanan: 1. Mart 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 yumurta 1 çay bardağı süt 1 su bardağı un 1 çay kaşığı karbonat 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kabak Tatlısı Yayınlanan: 29. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 kg bal kabağı 2 su bardağı toz şeker Üzeri için: 1 çay bardağı dövülmüş ceviz Yapılışı: Kabuğu soyulan ve... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Laz Böreği Yayınlanan: 29. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 paket hazır yufka 200 gr tereyağı Muhallebisi için: 2 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Haside Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 4 yemek kaşığı tereyağı 5 yemek kaşığı un 1 su bardağı dut pekmezi 1 su bardağı sıcak su Üzeri için:... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Fıstıklı İrmik Helvası Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 3 su bardağı irmik 5 su bardağı süt 2 1/2 su bardağı toz şeker 1/2 su bardağı file Antep fıstığı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Fındıklı Yufka Tatlısı Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 2 adet yufka 1 su bardağı kavrulmuş fındık içi 1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin 1 su bardağı süt Șerbeti... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Ceviz Helvası Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 3 su bardağı dövülmüş ceviz 4 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı üzüm pekmezi Yapılışı:... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Bursa Muhallebisi Yayınlanan: 27. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 su bardağı buğday nişastası 5 su bardağı ılık su Șurubu için: 5 su bardağı ılık su 2 su bardağı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0