Cağ Kebabı Yayınlanan: 24. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 500 gr kemiklerinden ayrılmış yağsız koyun eti ½ soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 3 orta boy... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Izgara Sardalya Yayınlanan: 24. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 kg sardalya 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tuz İsteğe göre karabiber Yapılışı: Balıklar pulları çıkarılıp temizlendikten... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Keşkek Yayınlanan: 24. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 kg kuzu eti 1 kg aşurelik buğday 2 yemek kaşığı tereyağı 2 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 tatlı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kuru Köfte Yayınlanan: 24. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma 1 yumurta 2 soğan 1 su bardağı bayat ekmek içi 2 çay kaşığı tuz 2... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Tepsi Kebabı Yayınlanan: 23. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: Harcı İçin: 250 gr dana kıyma 250 gr sığır kıyma 2 domates 2 soğan 2 diş sarımsak 2 kırmızı acı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Yanıç Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler:Hamuru için: 2 su bardağı un 1 adet yumurta 1 çay kaşığı tuz 1/2 su bardağı ılık su İç harcı için:... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Tavuklu Bandırma Sarması Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 2 adet yufka 1 adet haşlanmış ve ditilmiş tavuk göğsü 1/2 su bardağı tavuk suyu 3 yemek kaşığı ceviz içi... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Lazanya Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 paket lazanya 500 g kıyma 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kıymalı Saray Böreği Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler:3 adet yufka300 g kıyma1 yemek kaşığı ayçiçek yağı1 adet orta boy soğan2 yemek kaşığı kuş üzümü1 yemek kaşığı çam fıstığı1/2... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Kastamonu Usulü Talaş Böreği Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler:10 adet milföy hamuru400 g dana kuşbaşı eti2 adet orta boy yeşilbiber1 adet orta boy soğan1/4 demet maydanoz1/2 su bardağı doğranmış... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Sungurlu Kelem Dolması Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler:1 adet orta boy sarmalık lahana 250 g kıyma6 yemek kaşığı ayçiçek yağı1 1/2 su bardağı iri bulgur1 adet orta boy... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Külah Dolması Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler:12 adet kurutulmuş patlıcan8 adet kurutulmuş kabak3 su bardağı sıcak su İç harcı için:200 g orta yağlı kıyma1 1/2 su bardağı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0