Kuru Patlıcan Dolması Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler:1 dizi kuru patlıcan1 adet orta boy patlıcan domates, soğan, kabak ve havuç3 adet taze fasulye1 çay bardağı pirinç1 adet orta... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Sebzeli Makarna Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 2 su bardağı boncuk makarna 6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy kabak 1... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Safranlı Pilav Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 3 su bardağı baldo pirinç 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı safran 4 su bardağı sıcak su 3 su... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Katami Pilavı Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 adet haşlanmış tavuk göğsü 1 su bardağı pirinç 2 su bardağı tavuk suyu (1 tavuk suyu tablet ile hazırlanmış)... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
İncik Pilavı Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 600 g kuzu incik eti1 1/2 su bardağı önceden ıslatılmış baldo pirinç1 adet büyük boy patates1 adet orta boy patlıcan2... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Hamsili Pilav Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 1 Kg ayıklanmış, hamsi balığı 1 adet orta boy soğan 1 su bardağı sıcak su 1/2 su bardağı baldo pirinç... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Tavuklu Divriği Pilavı Yayınlanan: 20. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet büyük boy haşlanmış kemikli tavuk göğsü 1 su bardağı haşlanmış... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Katıklı Dolma Yayınlanan: 18. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 4 adet orta boy kabak 1 adet orta boy soğan 300 g kıyma 1,5 çay bardağı ince bulgur 3 yemek... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Mayonezli Makarna Salatası Yayınlanan: 9. Şubat 2020 By: baktatadmin Malzemeler: 2 L su 500 gr kelebek makarna 500 gr mayonez 1 küçük soğan 100 ml salatalık turşusunun suyu 1 küçük... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Nohutlu Pilav Yayınlanan: 20. Mayıs 2019 By: baktatadmin Nasıl Yapılır? Pirinci bir kabın içinde yice yıkayın ve süzün. 2 yemek kaşığı tereyağını bir tencerede eritin. Kızgın yağda pirinci kavurun.... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Ciğerli Bulgur Pilavı Yayınlanan: 17. Mayıs 2019 By: baktatadmin MALZEMELER: 2 su bardağı pilavlık bulgur 3 su bardağı sıcak su 300 gr kuzu ciğeri 1 adet orta boy soğan 1... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0
Çingene Pilavı Yayınlanan: 17. Mayıs 2019 By: baktatadmin MALZEMELER 1 su bardağı pirinç 1 su bardağı bulgur 2 yemek kaşığı tereyağı 2,5 su bardağı sıcak su 1 çay kaşığı... Daha fazla bilgi edinin 0Like 0