Malzemeler:
2 adet yufka
1 adet haşlanmış ve ditilmiş tavuk göğsü
1/2 su bardağı tavuk suyu
3 yemek kaşığı ceviz içi
3 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Yufkayı mutfak tezgahınızın üzerine alın. Üzerine haşlanmış ve ditilmiş tavuk göğüsünü ve çekilmiş ceviz içini serpin. Diğer yufkayı üzerine kapatın ve tümünü rulo şeklinde sarın. Elde ettiğiniz ruloyu iki parmak kalınlığında dilimleyin. Bir tavada tereyağının yarısını eritin. Dilimlediğiniz yufka rulolarını tavaya dizin ve kalan tereyağını da yufkaların üzerlerine paylaştırın. Orta ateşte, ters yüz ederek iki tarafını da kızartın. Kızarttığınız yufka rulolarını, servis tabağına alın ve üzerine tavuğun haşlama suyundan kalan tavuk suyunu gezdirerek ılık olarak servis yapın.
Afiyet Olsun!